Persoonlijk Bordspelkado Op Maat

Persoonlijk Bordspelkado Op Maat biedt u een aantal producten waarbij speelplezier, humor, creativiteit en originaliteit centraal staan.

Ganzenbord varianten

gansDe meest tot de verbeelding sprekende bordspellen zijn wellicht de ganzenbord varianten. De spelregels zijn gelijk aan het traditionele ganzenbord, maar er is meer:

Zoals gezegd zijn het persoonlijke bordspellen op maat gemaakt. Dit houdt in dat niet de ganzen, maar het bruidspaar, de jarige of uw bedrijf de hoofdrol spelen. In plaats van de traditionele vakjes met de ganzen heb je vakjes met foto's en opdrachten van de persoon of personen in kwestie.

Een voorbeeld: U heeft een leuke foto waarbij uw vriend tijdens een bedrijfsfeestje met fierljeppen midden in de sloot belandt. Deze foto wordt in een vakje geplaatst met als opdracht:

fierljeppen  Je bent met fierljeppen in de sloot beland.


  Wacht tot iemand voorbij komt om je uit de prut te helpen.

Er zijn varianten voor bruidsparen (met aangepaste spelregels), jarigen/jubilarissen of bedrijven/verenigingen.

Verder kan er gevarieerd worden in de het aantal gepersonaliseerde vakjes en als u echt overloopt van de anekdotes en leuke foto's kunt u ook kiezen voor een uitbreiding met kaartjes met leuke quizvragen en ludieke opdrachten.

Meer weten over de verschillende varianten? Of wilt u foto's zien van voorbeelden? Benieuwd wat het kost?

Mens-erger-je-niet

mens-erger-je-nietWilt u het iets kleiner aanpakken, maar toch heel persoonlijk? Dan is Mens-erger-je-niet misschien meer iets voor u. Alom bekend en vast wel gespeeld toen u klein was.

Persoonlijke Mens-erger-je-niet is het ouderwetse spel in een nieuw jasje, met uw eigen persoonlijke foto's er in verwerkt. Leuk en herkenbaar op meer dan één manier!

Klik hier voor meer uitleg over het product. Of bekijk een voorbeeld. En wat zijn de kosten.