Materialen

materialenDe materialen die bordspelkado.nl gebruikt zijn hoogwaardige, slijtvaste producten.

Kwaliteit en detail staan bij ons hoog in het vaandel. U krijgt ten alle tijde een goed afgewerkt product thuis gestuurd, ongeacht de variant die u wenst.

 

ganzenbord

ganzenbord

Een ganzenbord speelbord is gemaakt van 1,5 millimeter dik duurzaam karton waarop het spel wordt geprint. Het bord heeft een grootte van ongeveer 4 A4-tjes die in 4 delen inklapbaar is. Dit levert u een mooi groot speelveld op met duidelijk te onderscheiden foto´s en goed leesbare tekst.

De afdrukkwaliteit is vanzelfsprekend één van de belangrijkste aspecten; persoonlijke foto's moeten ook echt in fotokwaliteit naar voren komen. Papierkwaliteit is hierbij de belangrijkste factor. Bordspelkado.nl biedt u 2 standaarden: hoge kwaliteit (bijna fotorealistisch) en superhoge kwaliteit (fotorealistisch). Met hoge kwaliteit heeft u gewoon een prima product met mooie heldere foto's en goed leesbare tekst, maar superhoge kwaliteit gaat net dat ene stapje verder. Bij vakjes met vrij drukke foto's zult u alle details werkelijk haarscherp kunnen onderscheiden. Bekijk de verschillen:

 

Een ganzenbord speelbord moet tegen een stootje kunnen. Er moet ten slotte mee gespeeld kunnen worden. Een druppeltje wijn of bier of een vette vinger moet niet permanent op het bord te zien zijn! Vandaar dat alle speelborden voorzien zijn van een dun plastic laagje. Slijtvastheid is ook een belangrijke factor bij het in- en uitklappen van het spel. Het moet niet zo zijn dat na 100 keer open en dichtklappen het bord in 4 delen uiteenvalt.

pionnetjes en dobbelstenen

pionnetjes

Pionnetjes zijn de standaard 'poppetjes' zoals u ze gewend bent. De pionnetjes zijn gefabriceerd van hout en voorzien van hoogwaardige kwaliteitslak.

Dobbelstenen zijn rood met gouden puntjes, zoals bij traditioneel ganzenbord ook het geval is.

Spelregels

spelregelsSpelregels worden gedrukt in een A5 'booklet' met op de voorkant de titel van het spel en een miniatuur van het speelbord. De spelregels zijn ook custom made, u zult meermalen de naam of namen van de hoofperso(o)n(en) tegenkomen gedurende de uitleg.

Wel zo persoonlijk!

 

 

Spellendoos ganzenbord

doosOok de doos wordt volledig op maat gemaakt. Het speelbord past er precies in. Verder wordt deze op de bovenkant voorzien van de titel van het spel plus een mooie foto of fotocollage van de hoofdperso(o)n(en). De titel wordt verder nog op iedere zijkant geprint. De foto op de bovenkant wordt uiteraard ook in hoge kwaliteit geprint. Ook hier heeft u de keuze: hoge of superhoge kwaliteit. En omdat ook de doos tegen een stootje moet kunnen, wordt deze ten slotte geplastificeerd.

Kaartjes met vragen en opdrachten

kaartjesDe kaartjes met vragen en opdrachten worden gedrukt op gekleurd papier en voor slijtvastheid ook weer voorzien van een plastic laagje. U kunt zelf de kleuren bepalen. U heeft de keuze uit de pasteltinten: lichtgeel, lichtgroen, lichtblauw, zalm of lichtroze.

Optioneel kan ook de achterkant worden bedrukt met bijvoorbeeld de naam van het spel of het soort kaartje (i.g.v. een fictief bruidspaar Sjonnie en Anita komt er dan 'Sjonnie kaart' of 'Anita kaart' op te staan).